Ski

Ski er et viktig knutepunkt for hele regionen og med Follobanen er reisetiden til Oslo S i underkant av 12 minutter. Næringslivet i Ski er både sterkt og variert. Handels- og industrinæringen er den viktigste, Ski storsenter har 145 butikker. Du bruker ikke lang tid inn til butikkene i Oslo – men har sjelden behov får å dra dit.

 • 16,2% prisvekst

  siste 3 år

 • 53 412 kr/kvm

  gjennomsnitt Q4 2022

 • 35% rimeligere

  enn Oslo

 • 39 dager

  gjennomsnittlig salgstid

 • 22 min/11 min

  Ekspresstog til Oslo S red. reisetid fra 22 til 11min

 • 30 min

  med bil til Oslo Sentrum

Litt om Ski.

Ski ligger i Nordre Follo kommune i Viken og er administrasjonssenter for kommunen.

Ski har utviklet seg raskt og fikk bystatus i 2004, tettstedet har ca. 21000 innbyggere og strekker seg inn i nabokommunen Ås. En viktig grunn til veksten i Ski er den supre beliggenheten, Ski er et viktig knutepunkt for hele regionen og med Follobanen er

reisetiden til Oslo S i underkant av 12 minutter. Dette er kortere enn hvis du bor på Sagene.

Klassisk. Og moderne.

Ski sentrum preges av murstein, en gammel bygningstradisjon som er videreført i mer moderne bygg, bl.a. i rådhuset og Ski storsenter. Dette skaper et bysentrum med en

tydelig personlighet, noe Ski-beboere er stolte av.

Næringslivet i Ski er både sterkt og variert, med mange yrkes- og karrierevalg i en rekke ulike bransjer. Handels- og industrinæringen er den viktigste, Ski storsenter har 145 butikker, kurs- og konferansehotell, , kinosenter med 8 saler, stort bibliotek, bowlingsenter, treningssenter og legesenter. Du bruker ikke lang tid inn til butikkene i Oslo – men har sjelden behov får å dra dit.

Alt er klart å for et godt liv.

Ski er en spennende by å bo i. Befolkningen er ung og har et høyt utdanningsnivå, som skaper et engasjert og inspirerende lokalmiljø. Utdanningstilbudet er svært bra, med en rekke ulike tilbud spredt over hele byen. Alt fra barnehager til videregående skoler. Byen har også et veldig godt tilbud av butikker, restauranter, tjenester og underholdning, og et kultur- og fritidstilbud som vil tilfredsstille de aller fleste. Konserter, teatergrupper og teaterforestillinger og kunstutstillinger, for å nevne noen. Friluftstilbudet står heller ikke tilbake for noe, både idrett og naturopplevelser er lett tilgjengelig med Ski idrettspark, golfbaner, sykkel- og turstier på kryss og tvers.

Boliger for alle. Og alle behov.

Boligtilbudet i Ski reflekterer allsidigheten. Her er det en god miks av ulike boligtyper, fra store eneboliger med hage til mindre leiligheter i sentrum. Mange av disse er nye og moderne hjem. Dette tilbudet vil bli enda bedre i tiden som kommer, det er store og helt konkrete planer om videre boligutvikling med flere spennende prosjekter i pipelinen.

Prosjekter fra Ski

Beliggenhet

Utbyggere i området

Hvorfor kjøpe nybygg?

 • Trygghet og Garantier

  Man slipper å reklamere eller kreve heving av boligen som følge av mangler, da det oftest er ingen større feil. Du har også lovfestet garanti på 5 år.

 • Gode Energiløsninger

  Med miljøvennlige energiløsninger vil du minimere dine energikostnader, samtidig som du drar nytte av et bedre inneklima.

 • Moderne Arkitektur

  Nye boliger har som regel et minimalistisk og rent uttrykk, med mye lys, luft og store åpne planløsninger.

 • Gode Planløsninger

  Nybygg er ofte veldig arealeffektive boliger med store bad og kjøkken. I tillegg kan du skreddersy det meste du måtte ønske, slik at boligen blir tilpasset din smak og behov.

 • Høy Teknisk Standard

  Nybygg kommer med høy teknisk standard på alt av materialer og byggemetoder. Vedlikehold er noe man slipper å gjøre på mange år.

Finn din drømmebolig på eiendom.no

Det siste av nybygg samlet på ett sted.