Lillestrøm

Regionen rundt Lillestrøm er et av områdene i Norge som vokser hurtigst. Sentrumskjernen har gjennomgått en stor transformasjon de senere år og tilbyr alt av servicefasiligeter. Med 10 min til Oslo, samt 12 min til Gardermoen, ligger alt til rette for en sømløs og behagelig tilværelse.

 • 15,4%

  prisvekst siste 3 år

 • 55 033 kr/kvm

  gjennomsnitt Q4 2022

 • 30% rimeligere

  enn Asker/Bærum

 • 10 min

  tog til Oslo S

 • 12 min

  tog til Gardermoen

Litt om Lillestrøm.

I løpet av noen tiår har Lillestrøm gått fra å være en middels stor og passe søvnig by til en

stor Norsk by med aktivitet på alle plan og på alle kanter. Per i dag har Lillestrøm ca. 50 000 innbyggere og vokser fort, og beliggenheten har mye av skylden. Her bor du med kort avstand til alt. Med toget er du på Oslo S på 12 minutter – du skal ikke bo langt unna bykjernen i hovedstaden for å bruke adskillig lenger tid. Gardermoen er like kort unna og byen selv ligger bokstavelig talt for dine føtter, Lillestrøm er flat og langstrakt og bortimot skapt for sykkel. Byen blir ofte karakterisert som «sykkelbyen» og er kåret til Norges beste sykkelby en rekke ganger.

Giret for fremtiden.

Regionen rundt Lillestrøm er et av områdene i Norge som vokser hurtigst, og i denne prosessen spiller byen en viktig rolle. Lillestrøm har et sterkt næringsliv med mange store selskaper, og et godt og variert tilbud av arbeidsplasser. På Kjeller ligger et av Norges største forskning-, innovasjons- og teknologimiljøer, med en unik historie knyttet til verdiskaping som strekker seg utenfor landegrensene. I Lillestrøm ligger også en avdeling av Oslomet, et av landets største og viktigste sentre for høyere utdanning. Norges Varemesse holder også til i byen, et av Norges mest moderne sentre for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events.

En by du bor godt i.

I Lillestrøm får du et godt utvalg av boliger, fra nye leiligheter til eldre rekkehus og eneboliger. Utviklingen byen har gjennomgått i næringslivet er også reflektert i utviklingen av boliger, det har dukket opp en rekke spennende og svært sentrumsnære boligprosjekter.

Lillestrøm har fått et vitalt, variert og spennende bysentrum også etter at butikkene har stengt. Det er flere boligprosjekter på trappene, som vil gi byen et enda sterkere «boost» for fremtidig vekst. Byen har mye å by på når det kommer til butikker og serveringssteder av alle slag, med Lillestrøm Torv som et naturlig midtpunkt. Her ligger det hele 60 butikker.

Klappet og klart for et godt liv.

Lillestrøm har et godt utvalg av barnehager og skoler, både private og offentlig. Dette betyr mye når hverdagskabalen skal løses for barnefamilier. Det gode tilbudet fortsetter også på kveldstid og i helgene. Lillestrøm er en kommune med et bredt spekter av kulturelle tilbud for alle aldre, fra musikk og teater til konserter, festivaler og museer. Fritidsaktivitetene er minst like bra innen sport og idrett, med en rekke idrettsanlegg, idrettshaller, svømmehaller, friluftsbad på Nebbursvollen, skiløyper, treningsparker, skøytebaner, skatepark og badeplasser. Et liv i Lillestrøm gir deg gode tilbud på alle kanter. Turen til Oslo er fort gjort – men du får sjelden en grunn til å ta den.

Beliggenhet

Utbyggere i området

Hvorfor kjøpe nybygg?

 • Trygghet og Garantier

  Man slipper å reklamere eller kreve heving av boligen som følge av mangler, da det oftest er ingen større feil. Du har også lovfestet garanti på 5 år.

 • Gode Energiløsninger

  Med miljøvennlige energiløsninger vil du minimere dine energikostnader, samtidig som du drar nytte av et bedre inneklima.

 • Moderne Arkitektur

  Nye boliger har som regel et minimalistisk og rent uttrykk, med mye lys, luft og store åpne planløsninger.

 • Gode Planløsninger

  Nybygg er ofte veldig arealeffektive boliger med store bad og kjøkken. I tillegg kan du skreddersy det meste du måtte ønske, slik at boligen blir tilpasset din smak og behov.

 • Høy Teknisk Standard

  Nybygg kommer med høy teknisk standard på alt av materialer og byggemetoder. Vedlikehold er noe man slipper å gjøre på mange år.

Finn din drømmebolig på eiendom.no

Det siste av nybygg samlet på ett sted.