Lørenskog

Lørenskog - et boligområde med sentral og god beliggenhet. Man kommer seg enkelt til Oslo og Gardermoen med bil og det er god offentlig kommunikasjon i området. Samtidig har man unike rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet i Østmarka. Lørenskog har et godt utviklet næringsliv, samt alt du måtte trenge av servicefasiliteter.

 • 17,9% prisvekst

  siste 3 år

 • 62 634 kr/kvm

  gjennomsnitt Q4 2022

 • 27% rimeligere

  enn i Oslo

 • 28 dager

  gjennomsnittlig salgstid

 • 18 min

  med tog til Oslo S

 • 29 min

  med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen

Litt om Lørenskog.

Lørenskog er som en forlengelse av Oslo, et boligområde med en helt spesiell nærhet til Østmarka, et kraftsenter i Norsk næringsliv med en sjelden tetthet av hovedkontorer og et sted med et særdeles godt servicetilbud. Lørenskog kan beskrives på mange måter – og alle stemmer.

Dette er et sted hvor det har skjedd store endringer på relativt kort tid. For ikke mange tiår siden var Lørenskog en klassisk landbrukskommune, nå er det et sted med i overkant av 42 000 innbyggere. I Lørenskog finner du Ahus, Icopal, Coca-Cola fabrikk,

lager for Norcargo, hovedkontor for Power og Apotek 1 og østlandsterminalen til Posten. Både Triaden og Metro-senteret ligger i Lørenskog, to av landets mest velrenommerte kjøpesentre med over 170 butikker og serveringssteder til sammen. Disse tiltrekker seg kunder fra både Romerike og Oslo, og gjør Lørenskog selvforsynt med både butikker og arbeidsplasser. I Lørenskog trenger du ikke dra noe annet sted, verken når du skal på jobb eller i butikken.

Et godt sted å bo.

Utviklingen av nye boliger i Lørenskog har fulgt utviklingen av stedet. Her får du en variert miks av eneboliger, rekkehus og leiligheter, hvor flere av de sentrumsnære leilighets-prosjektene har blitt utviklet i løpet av de siste årene. Det er konkrete planer for omfattende boligutvikling i Lørenskog i årene som kommer, dette er en kommune med en aktiv fremtid. Lørenskog har en fin befolkningsmiks og med god fokus på de yngste innbyggerne, kommunen har et svært godt tilbud av barnehager og skoler. Og skulle behovet for å bevege seg bort fra kommunen dukke opp, er bussterminalen ved Metrosenteret lett tilgjengelig. Herfra er det et godt rutenett i alle retninger.

Ja! til et aktivt LørenskogLiv.

I Lørenskog er det aldri vanskelig å finne noe å gjøre. Stedet har et svært bredt idrettsmiljø med klubber for bl.a. ski, fotball, basketball, svømming, ishockey, karate og bordtennis. Her kan de aller fleste finne noe som passer for seg. Og rundt ligger Østmarka, hvor milevis med skispor, stier, skogsveier og sykkeltråkk ligger og venter hele året. Bær og sopplukking, bading, jakt og fiske, mulighetene er like allsidige som de er mange. I Østmarka ligger det også flere serveringssteder med salg av ferske bakervarer, et perfekt mål for en søndagstur i det fri. Eller hva med et slag golf i naturskjønne omgivelser på Losby?

Beliggenhet

Utbyggere i området

Hvorfor kjøpe nybygg?

 • Trygghet og Garantier

  Man slipper å reklamere eller kreve heving av boligen som følge av mangler, da det oftest er ingen større feil. Du har også lovfestet garanti på 5 år.

 • Gode Energiløsninger

  Med miljøvennlige energiløsninger vil du minimere dine energikostnader, samtidig som du drar nytte av et bedre inneklima.

 • Moderne Arkitektur

  Nye boliger har som regel et minimalistisk og rent uttrykk, med mye lys, luft og store åpne planløsninger.

 • Gode Planløsninger

  Nybygg er ofte veldig arealeffektive boliger med store bad og kjøkken. I tillegg kan du skreddersy det meste du måtte ønske, slik at boligen blir tilpasset din smak og behov.

 • Høy Teknisk Standard

  Nybygg kommer med høy teknisk standard på alt av materialer og byggemetoder. Vedlikehold er noe man slipper å gjøre på mange år.

Finn din drømmebolig på eiendom.no

Det siste av nybygg samlet på ett sted.